»

Activiteiten in de vrije tijd

"Intact Herstel en Zelfhulp is meer dan de groepsavond alleen" zeggen we altijd. Dat resulteert naast de seminars en bijeenkomsten die we organiseren ook nog in een aantal andere activiteiten die we ontplooien. Vaak zijn dat activiteiten die de groepen op lokaal niveau organiseren, zoals de gezamenlijke etentjes, de wandelingen, de culturele activiteiten en de sportactiviteiten. Soms zijn het echter ook activiteiten die centraal gecoördineerd worden.  

Familiedag 2016 op zaterdag 3 september 
Noteer vast de datum in je agenda. Een dag om anderen te ontmoeten en oude contacten te vernieuwen!
Nadere informatie volgt.

Groep Enschede/Hengelo:
Loopgroep: In verband met wintertijd is de groep tijdelijk niet actief. We laten je via de site weten wanneer er in het voorjaar weer wordt gestart.

Intactiviteiten locatie Houtwal te Zutphen
Bij de inloop van de Houtwal in Zutphen willen we iedere woensdagavond een activiteit organiseren voor mensen in herstel. Voor de komende maanden staat het programma al vast en kun je je opgeven. De Hout cuisine kost  €2,50 de andere activiteiten zijn kosteloos. klik hier voor de activiteiten in juli en augustus 2016 

Intactiviteiten Apeldoorn:
klik hier voor de activiteiten en meer informatie

Stichting Levenskunst/ Theater Atelier Apeldoorn:
(De activiteiten van Theateratelier Apeldoorn zijn sinds kort ondergebracht in een nieuwe stichting "Levenskunst")
Soms zit het mee, soms zit het tegen… Soms zijn de tegenslagen dusdanig dat je in een situatie belandt waar je bepaald niet blij van wordt: werkloosheid, schulden, eenzaamheid, problemen met je dagbesteding, conflictsituaties, dakloosheid, verslaving….
Je wilt wel anders maar hoe pak je in hemelsnaam de draad weer op? Hoe ont dek je waar jouw kracht ligt en wat jouw talenten zijn? Hoe gebruik je jouw mogelijkheden om de oorzaak te worden van een positieve verandering? Kom dan eens kijken bij ons aanbod, klik hier voor meer info.