»

Activiteiten in de vrije tijd

"Intact Herstel en Zelfhulp is meer dan de groepsavond alleen" zeggen we altijd. Dat resulteert naast de seminars en bijeenkomsten die we organiseren ook nog in een aantal andere activiteiten die we ontplooien. Vaak zijn dat activiteiten die de groepen op lokaal niveau organiseren, zoals de gezamenlijke etentjes, de wandelingen, de culturele activiteiten en de sportactiviteiten. Soms zijn het echter ook activiteiten die centraal gecoördineerd worden.  

Groep Enschede/Hengelo:
Loopgroep: samen met een aantal mensen met of zonder verslaving is er een running groep gestart in Enschede. Als jou dit leuk lijkt dan ben je welkom elke dinsdag en donderdag van 18.30 uur tot 19.30 uur in het Volkspark te Enschede. Start vanaf: Restaurant "De 4 jaargetijden"

Tijd: 18.30 uur contactpersoon: Marian Brederode tel: 0657 992 274

Intactiviteiten Enschede : Ripperdastraat
Aan de Ripperdastraat 8 worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd door en voor lotgenoten.
Klik hier voor informatie over alle activiteiten. 

Intactiviteiten locatie Houtwal te Zutphen
Bij de inloop van de Houtwal in Zutphen willen we iedere woensdagavond een activiteit organiseren voor mensen in herstel. Voor de komende maanden staat het programma al vast en kun je je opgeven. De Hout cuisine kost  €2,50 de andere activiteiten zijn kosteloos. klik hier voor een overzicht van alle activiteiten.  

Intactiviteiten Apeldoorn:
klik hier voor de activiteiten en meer informatie

Stichting Levenskunst/ Theater Atelier Apeldoorn:
(De activiteiten van Theateratelier Apeldoorn zijn sinds kort ondergebracht in een nieuwe stichting "Levenskunst")
Soms zit het mee, soms zit het tegen… Soms zijn de tegenslagen dusdanig dat je in een situatie belandt waar je bepaald niet blij van wordt: werkloosheid, schulden, eenzaamheid, problemen met je dagbesteding, conflictsituaties, dakloosheid, verslaving….
Je wilt wel anders maar hoe pak je in hemelsnaam de draad weer op? Hoe ont dek je waar jouw kracht ligt en wat jouw talenten zijn? Hoe gebruik je jouw mogelijkheden om de oorzaak te worden van een positieve verandering? Kom dan eens kijken bij ons aanbod, klik hier voor meer info.

Of voel je er voor om een training te volgen als workshop leider? klik dan hier voor meer info.