U bevindt zich hier: Home > Zelfhulpgroepen > Lotgenotengroepen > Inloop voor naasten van verslaafden

Inloop voor naasten van verslaafden

In Almelo organiseren we op vrijdagmorgen een inloop voor naasten van verslaafden.

WAAR? Wierdensestraat 32 in Almelo
WANNEER? Vrijdagmorgen van 09-12 uur

Onder naasten van verslaafden wordt verstaan, ouders, partners en andere familieleden maar ook buren, collega's of werkgevers; dus iedereen rondom iemand met een verslaving en zich zorgen maken!

Deze voorziening is er voor een ieder die een luisterend oor nodig heeft, informatie wil over Intact herstel en zelfhulp of het drinken van een kopje koffie met een bemoedigend woord.

Sylvie Spoelstra zal als familie-ervaringsdeskundige i.o. de rol van gastvrouw tijdens deze inloop vervullen. Zij weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om te gaan met een naaste met verslavingsproblematiek, een van haar dochters was verslaafd aan drugs.

Ze heeft de diepe dalen doorleefd maar wil vooral ook een verhaal van hoop uitdragen, er is een weg terug mogelijk....een weg naar herstel, dit voor zowel verslaafden maar ook zeker voor hun naasten.

Deze kennis over hoe te herstellen en hoe zelfhulp hierbij kan helpen wil zij graag delen met mensen die daar behoefte aan hebben. Wil je meer weten over het aanbod bij Intact Herstel en Zelfhulp neem dan contact op met Sylvie via:
06 12 74 04 18 of mail sylvie.spoelstra@tactus.nl