U bevindt zich hier: Home > Scholing/Cursus > Activiteiten in de vrije tijd

Activiteiten in de vrije tijd

"Intact Herstel en Zelfhulp is meer dan de groepsavond alleen" zeggen we altijd. Dat resulteert naast de seminars en bijeenkomsten die we organiseren ook nog in een aantal andere activiteiten die we ontplooien. Vaak zijn dat activiteiten die de groepen op lokaal niveau organiseren, zoals de gezamenlijke etentjes, de wandelingen, de culturele activiteiten en de sportactiviteiten. Soms zijn het echter ook activiteiten die centraal gecoördineerd worden.  

Loopgroep Enschede/Hengelo:
Samen met een aantal mensen met of zonder verslaving is er een running groep gestart in Enschede. Als jou dit leuk lijkt dan ben je elke dinsdag en donderdag welkom van 18.30 uur tot 19.30 uur in het Volkspark te Enschede.

Startpunt: Restaurant "De 4 jaargetijden"
Tijd: 18.30 uur
Contactpersoon: Marian Brederode (06 57 99 22 74)

In Apeldoorn organiseert Korak, Herstelplein Oost Veluwe,  leuke activiteiten voor mensen in herstel. 
Klik hier voor de activiteiten en meer informatie.

Intactiviteiten Almelo:
Aan de Wierdensestraat 32 worden regelmatig leuke acitviteiten georganisserd voor en door lotgenoten. Klik hier voor de activiteiten en meer informatie. 

Intactiviteiten Enschede:
Aan de Ripperdastraat 8 worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd door en voor lotgenoten.
Klik hier voor de activiteiten en meer informatie. 

Intactivitieten Oldenzaal:
Geen Intactiviteit, maar een Inactiviteit! In Oldenzaal organiseren we elke donderdag aan de Tulpstraat 159 een vrije inloop voor mensen in herstel, voor naasten en andere belangstellenden.
Klik hier voor de activiteiten en meer informatie.  

Intactiviteiten Zutphen:
Bij de inloop van de Houtwal 5 in Zutphen wordt iedere woensdagavond een activiteit organiseren voor en door lotgenoten. Klik hier voor de activiteiten en meer informatie.  

Stichting Levenskunst/Theater Atelier Apeldoorn:
(De activiteiten van Theateratelier Apeldoorn zijn sinds kort ondergebracht in een nieuwe stichting "Levenskunst") Voor meer informatie neem je contact op met: levenskunst.apeldoorn@gmail.com